PRE-ORDER

Voedvrouwen

45 real life borstvoedingsverhalen

Een boek vol inspiratie, kracht en herkenning. Voor de mama (in spé) die zich wil voorbereiden én voor moeders met een rugzak vol voedervaring.

RELEASE EIND MEI

Bestel het boek
About

VOEDVROUWEN

Na haar eigen uitdagende borstvoedingsreis (15 maanden fulltime kolven), voelde Mikki-Michelle Kemper de roeping om voedende moeders met elkaar te verbinden. Het resultaat is Voedvrouwen, een bundel met positieve en realistische borstvoedingservaringen. Vol met wijsheden van moeder tot moeder.

Het is een ode aan de voedende vrouw. En een ode aan de liefde, veerkracht en joy die je terugvindt in deze bijzondere band tussen moeder en kind.

Dus of je nu zwanger bent en straks borstvoeding wil geven of wanneer je jouw eigen borstvoedingsavontuur wil vieren. Deze bundel is er voor jou. Om je te laten zien dat iedere ervaring uniek en perfect is. En om je te laten voelen hoe krachtig jouw lijf en intuïtie is.

Uit liefde voor moedermelk, in al haar vormen.

Pre-order het boek
Een van de laatste keren dat ik Lo live mocht voeden

Miks Jewelry

Milk pearl ovaal

Vanaf €178.88

Milk Pearl Rond

Vanaf €178.88

Het is mijn missie om met de Milk Pearls jouw herinneringen te vangen. Een stukje van jou dat je bij je kunt dragen en door kunt geven aan de volgende generatie.

Mikki's Milk Story

Miks Podcast

Het is mijn wens jou mee te nemen op reis in, naar en rondom het moederschap. Ik wil je graag inspireren met de mensen die op mijn pad zijn gekomen tijdens mijn eigen reis en het is mijn missie om de kracht van de vrouw te belichten, je trots te laten voelen op jezelf en het lijf dat jou dient in deze bijzondere tijd.

Coming soon!

"INEENS BEGREEP IK HAAR ONRUST. ZE HAD AL DIE TIJD GEWOON HONGER"

Mikki-Michelle Kemper

Pre-order het boek