Over Mikki

Mijn missie is om jou als vrouw te empoweren, je trots te laten voelen op jezelf en op het lijf dat je dient in deze bijzondere tijd. Ik wil je jouw kracht belichten en dat jij je mooi voelt, want vrouw wat ben je mooi.

Contact

De kracht van vrouwen heeft mij altijd gefascineerd. Wat wij als vrouwen kunnen en wat ons lichaam kan, is wat mij betreft pure magie. Waar ik alles over het moederschap, het moeder worden en de bevalling fantastisch vind, raakt het mij ook dat het onderwerp zo beladen kan zijn.

Terwijl anderen het kunnen zien als beladen of ongemakkelijk zie ik alleen maar de grote kracht van de vrouw, haar kwetsbaarheid, de puurheid en één lijf dat twee harten draagt.

Hoe bijzonder is dat? Nieuw leven kunnen maken én het kunnen en mogen dragen. Hoe kan het dat iets wat zo fantastisch is voor de meeste vrouwen tegelijkertijd zo’n onzekere periode in hun leven kan zijn?

‘De kracht van vrouwen heeft mij altijd gefascineerd.’

Uit dit vraagstuk is langzaam maar zeker mijn misse ontstaan. Een missie die zich steeds sterker en dieper is gaan wortelen in mijn onderneming.

Vanuit mijn achtergrond aan de kunstacademie heb ik geleerd om mijzelf autonoom te ontwikkelen; om werk te maken vanuit wie ik ben en te kijken naar de wereld door mijn ogen. Hierin ligt de kracht van mijn authenticiteit: ik vang je op beeld, precies zoals je bent.

Door het werk wat ik mag doen als maternity, birth & motherhood fotograaf kan ik je laten zien wat ik zie door mijn lens. Namelijk iets onwijs bijzonders, iets wat gevierd mag worden. Ik geef je een herinnering voor het leven; een opname van dit exacte moment en alle emoties die daarbij komen kijken.

Mijn missie is om jou als vrouw te empoweren, je trots te laten voelen op jezelf en op het lijf dat je dient in deze bijzondere tijd. Ik wil je jouw kracht laten zien en jou in je kracht zetten in alle puurheid. Ik wil dat jij je mooi voelt, want vrouw wat ben je toch prachtig.

Nu ikzelf mijn eerste kindje heb gekregen ben ik nog meer vastberaden om deze boodschap uit te dragen. Wij vrouwen zijn geweldig en dat is wat de wereld mag zien. Ik ben elke dag ontzettend dankbaar voor het werk wat ik mag doen.

Een ode aan je lichaam – Een ode aan jou.

Miks

Visuals

Met liefde creëer ik samen met jou een blijvende herinnering; de reis die jij doormaakt als vrouw, als moeder en als mens wordt gevangen in beeld, zodat jij een tastbaar aandenken hebt aan de bijzondere transformatie die je mag doormaken. Een ode aan je lichaam – een ode aan jou.

Bekijken

Courses

In de Embody cursus leer ik je om jezelf mooi op de foto te zetten als je zwanger bent. Mijn doel is om jouw eigen creativiteit aan te wakkeren en richting te geven zodat jij kunt werken vanuit je eigen creativiteit, je zijn en vanuit jouw ogen waardoor jij jezelf authentiek en tijdloos kunt gaan fotograferen.

Bekijken

Shop

In de shop vind je alle producten die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan in de stijl van Miks. Kies voor de cursus om te leren hoe je jezelf mooi vast legt tijdens jouw zwangerschap. Gebruik de edit om je foto’s te bewerken of geniet van een moment van rust met de meditatie.

Bekijken