EEN ODE AAN HET VROUWENLIJF

Producten om de kracht van jou als mama ( in spé ) te belichten

Ontdek Atelier Miks

Visuals

Podcast

Shop

Courses

Book

Jewelry

Kind words

Miks Visuals

De afgelopen paar jaren ben ik mij gaan bewegen in de wereld van het moederschap door mijn werk als fotografe. Ik begon met het fotograferen van zwangeren, geboortes en baby’s. Door de komst van mijn eigen kindje heb ik besloten de geboorte reportages even op on hold te zetten, maar daarvoor in de plaats kom ik heel graag jouw kraamtijd fotograferen. De kracht van vrouwen heeft me altijd gefascineerd. Want wat het vrouwenlichaam kan is wat mij betreft magisch.

Het is mijn missie om doormiddel van beeld de vrouw te empoweren. Zich trots te laten voelen op zichzelf en hun lijf wat je dient in deze bijzondere fase. Ik wil jouw kracht belichten en dat jij je mooi voelt, want vrouw wat ben je mooi.

Read more
About

Mikki-Michelle

About Mikki
De kracht van vrouwen heeft mij altijd gefascineerd.

Miks Jewelry

Milk pearl ovaal

Vanaf €178.88

Milk Pearl Rond

Vanaf €178.88

Het is mijn missie om met de Milk Pearls jouw herinneringen te vangen. Een stukje van jou dat je bij je kunt dragen en door kunt geven aan de volgende generatie.

Mikki's Milk Story

EMBODY - MATERNITY & MOTHERHOOD COURSE

In deze cursus leer ik je om jezelf mooi te fotograferen gedurende je gehele zwangerschap en de periode daarna. Mijn wens & missie is dat elke vrouw, te allen tijde weet hoe ze zichzelf en haar gezin kan vastleggen. In goede en slechte tijden, als een herinnering van dit bijzondere moment. Ik gun het jou om in een paar klikken, die prachtige foto’s op jouw eigen creatieve manier en de mogelijkheid om even terug te gaan in de tijd, die zoals altijd veel te snel gaat.

Ik schrijf me in

Miks Podcast

Het is mijn wens jou mee te nemen op reis in, naar en rondom het moederschap. Ik wil je graag inspireren met de mensen die op mijn pad zijn gekomen tijdens mijn eigen reis en het is mijn missie om de kracht van de vrouw te belichten, je trots te laten voelen op jezelf en het lijf dat jou dient in deze bijzondere tijd.

Coming soon!
Voedvrouwen

Voedvrouwen

Bloedende tepels, stuwing, borstontstekingen, overproductie, kloven, powerkolven.. slechts een greep uit de obstakels waar een jonge moeder tegenaan kan lopen wanneer ze haar borstvoedingsreis start.

Ondanks bovenstaande dingen, is borstvoeding geven één van de mooiste cadeaus in het leven van een vrouw. In ‘Voed Vrouwen’ doen 45 vrouwen openhartig hun verhaal. Op een persoonlijke, laagdrempelige manier nemen zij je mee in de wereld van borstvoeding.

Een prachtig boek waarin de nadruk ligt op de verbinding tussen moeder en kind, de voordelen van moedermelk en het laten slagen van de borstvoeding.

Pre-order het boek